Ara

denemen lazım :D

denemeniz lazım kendi adınızı yazıyosunuz, sonra sevdiğin kişileri yazıyon napman gerektiğini sölüyo ne kadar sevdiğini filan sölüyo ;)

http://www.askolcer.info/?345593

Niye buraya konuyon lan

Mini Mini Bi Kuş Donmuşdu Pencereme konmuştu...Aldım Onu İçeriye Agzını Burnunu Kırdım... Konucak Başka Yer Yokmu Lan Geliyosun Buraya Konuyosun... Bide Sıçıp Kaçıyon Dedim... İyi yaptım ama :D :D

Nasıl bir fantazi ?

Portakalı soydum baş ucuma koydum nasıl bir fantazidir lan. Portakalı soyup niye baş ucuna koyuyorsun yesene mal. Allah'ın nimetiyle fantazi mi yapılır ?

hehe :)

Ödeme noktasına gittim, "ö" deyip geldim.

Bisküvili pasta :)

Bu site yemek sitesi değil ama aslında ben bisküvili pastayı çok severim . Bu yazıyı paylaşmak istedim (yazıyı ben yazdım). Bunu yapmanın püf noktaları varmış, annemden öğrendim :) Eğer sert seviyorsanız bisküviyi ıslatmayın üst üste veya yan yana aralarına puding sürerek birleştirin. Puding bisküvileri az da olsa yumuşatır. O size yeter. Bekletmeden yerseniz kıtır kıtır olur. Eğer yumuşacık, kek gibi seviyorsanız, bir kaseye su doldurun. ve bisküvileri dizerken teker teker suyla ıslatın, ama bayağı ıslatmalısınız. Sonra aralarına puding sürerek birleştirin. Biraz sabırlı olmalısınız. Yaklaşık 10 dk bekledikten sonra afiyet olsun :) Eğer beklemezseniz az da olsa pasta kıtır olur. pastanın şekli de güzel olsun öyle sapsade olmasın diyorsanız üzerine Hindistan cevizi tozu gibi şeyler ekleyebilirsiniz. Kolay gelsin :)


Billie Joe Armstrong


Bu adam Green Day grubunun solisti. Benim idolüm. Punk efsanesi. Punk tarihine adını altın harflerle yazdırmış birisi. Geçen gün Vikipedi'de hayatını okudum. Adamın şimdi psikopat olmasının sebebi; küçük yaşta babasını kaybetmesiymiş. Annesi başkasıyla evlenmiş. Küçükken hastanelerde hastalara moral vermek için şarkı söylermiş. Annesi Rod's Hickory Pit isimli yerel bir restorantta garsonmuş. Billie 5 yaşında şarkı söylemeye başlamış. Bu sıralarda yerel bir şirket olan Fiat Records'da ilk kaydı olan "Look For Love"ı kaydetmiş. İlk elektro gitarını 11 yaşındayken almış ve ona "Blue" ismini vermiş (Fernandes Statocaster). Billie hala Blue'yu kullanıyor ama elinde gitarın birçok kopyası var. 10 yaşındayken okulun kantininde Mike ile tanışmış. Birbirilerinin evlerinde yatıya kaldıkları zaman birlikte eski metal şarkıları çalmışlar, Ozzy Osbourne, Def Leppard ve Van Halen. 14 yaşındayken annesi ve üvey babasını anlatan ilk şarkısını yazmış " Why do you want him? ". 15 yaşındayken Mike ve buldukları bir baterist ile Sweet Children adlı ilk grubunu kurmuş. Şimdi bir yıldız.

Açlık Oyunları

Biliyor musunuz bilmiyorum Açlık Oyunları'nı. Normalde kitap ama filmi de çıkmıştı. Ben filmi izledim. Film bence güzel ve heyecanlıydı. Ezik mıntıkalardan (köylerden) 1 erkek, 1 kız seçiyorlar (rastgele) ve 12 tane mıntıka var. Bir mıntıkadan bir kız seçiliyor ve onun ablası kardeşine bir şey olmasın diye gönüllü oluyor.  Bunlar ölümüne yarışıyorlar. Hepsini anlatmıyım bence siz izleyin veya okuyun.

Fragman: